2024. április 29. - Péter

Ákos életműdíjat kap

Az idén negyvenesztendős Ákos kapja a Viva Comet Magyar Könnyűzenéért díjat, amellyel a húsz éve a pályán lévő énekes egész életművét ismeri el a zenecsatorna. A díjat a jövő csütörtöki gálán veszi át Ákos a Syma Csarnokban. Ezt a díjkiosztót immár nyolca
2008. június 5. csütörtök 07:06 - Hírextra

Az életműdíjnak számító Magyar Könnyűzenéért díjat első évben az Edda, tavaly Szikora Robi és az R-Go kapta. Ákosra ezúttal azért esett a választás, mert - mint az indoklás hangoztatja - a közönség és a szakma is nagyra értékeli lemezeit, koncertjei pedig mindig teltházasak.

Ákos hamarosan különleges turnéra indul, amelyből egy részletet - a Negyven című jubileumi dalt - először a Viva Comet közönsége élvezhette élőben. A dalt április elején tették közzé az énekes honlapján, s mint ő maga nyilatkozta, eddig már 45 ezren töltötték le. Ákos ősszel indul a jubileumi turnéjára, s ennek mintegy szignálja lehet ez a dal. A turnén új összetételű zenekar kíséri, amely már a díjátadó gálán is bemutatkozik.

A június 12-i gálára hivatalos az egész popszakma. Ez alkalommal adják át
legjobb együttesnek, a legjobb énekesnőnek, énekesnek, a legjobb új előadónak járó elismeréseket. Az év együttese díj várományosa többek között a Bon-Bon, a Magna Cum Laude.
A legjobb énekesnő díjára jelölték Bartók Esztert, Csézyt, Kozma Orsit, Rúzsa Magdit és Szekeres Adrient. A férfiénekesek között jelölt Gáspár Laci, LL Junior. A győztest a közönség választja ki, a díjakat ismert személyiségek adják át, s több meglepetést is ígérnek a szervezők.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását