2024. május 20. - Bernát, Felícia

Tíz nap elzárást kapott a szurkoló

Tíz nap elzárásra ítélt a Nyíregyházi Városi Bíróság kedden egy garázda futballszurkolót, akit a vasárnapi Baktalórántháza-Ferencváros NB II-es labdarúgó-mérkőzésről állítottak elő rendbontás miatt a rendőrök - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíró
2008. június 4. szerda 06:36 - Hírextra

A jogerős ítélet indoklása szerint az apagyi lakos a meccs közben a vendégszektor fém kerítését többször, erőteljesen rángatta és rugdosta - mondta Nyakó Zsuzsanna.

Hozzátette: a szabálysértés elkövetőjét 150 ezer forintig terjedő pénzbírsággal vagy 60 napig terjedő elzárással bünteti a törvény, az első fokon eljáró bíróság erre tekintettel szabta ki a tíznapos elzárást.

Az ítélet meghozatalánál enyhítő körülményként értékelték az elkövető beismerését, és azt, hogy az elmúlt két évben nem volt vele szemben szabálysértési eljárás folyamatban. Súlyosító körülményként vették viszont figyelembe, hogy a labdarúgó-mérkőzéseken az utóbbi időben elszaporodtak az erőszakos cselekmények és a rendbontások.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását