2024. május 2. - Zsigmond

Az örökség hírére előkerültek Antal Imre rokonai

Évekig szegénységben élt, halála után azonban soha nem látott rokonok követelik jussukat. Antal Imre korunk egyik legjobb zongoraművésze, televíziós személyisége, színésze és humoristája volt. Hódmezővásárhelyen született 1935. július 31-én és 2008. ápril
2008. június 4. szerda 16:38 - Hírextra
Mindazok ellenére, hogy mennyit szenvedett élete során, a népszerű humoristát még halála után sem hagyják békében nyugodni. Soha nem látott rokonok kerültek elő, akik az őket megillető örökségüket követelik.

- Negyvenhárom évig voltuk nagyon jó barátok Imrével. Minden családtagjával találkoztam, de azokat, akik most követelőznek, még hírből sem ismerem. Szerintem csak a nem létező pénzére fáj a foguk, de ha mégis tévednék, akkor kérdezem én, hol voltak, mikor kirabolták Imre lakását? Mikor majdnem az utcára került? Rajtam kívül senki nem segített neki, éppen ezért semmit sem nem is érdemelnek az örökségből – mondta feldúltam Jenei József a Reggeliben.

Antal Imre barátja azt is elmondta, hogy korunk egyik legelismertebb személyiségének néhány ingóságon kívül nem maradt semmi vagyona.

- Pár évvel ezelőtt kirabolták és minden mozdítható tárgyat elvittek tőle, még a csillárját is leszakították. Majdnem az utcára került, csak szóltam az egyik nagyon jó ismerősömnek, aki életjáradéki szerződést kötött vele. Havi százezer forintot fizetett neki, így megmenekült a lakása, és Imrének sem kellett hajléktalan szállóra menni.

Azonban nem csak Antal Imre soha nem látott rokonai vitatkoznak az örökségen, hanem nagyon jó barátja és az életjáradékot fizetője is. József azt állítja, hogy a népszerű humorista halála előtt három hónappal teljesen tiszta tudatállapotban írt egy végrendelet, miszerint minden ingóságát rá hagyja. Azonban előkerült egy másik papír is, amiben az áll, hogy lakása és a benne található bútorok, illetve tárgyak az életjáradékot fizetőnek járnak.

- Én nem azért szeretném a zongorát, hogy eladjam, hanem, hogy a róla elnevezett óvodának adjam. Szeretném, ha az emléke minden gyermekben továbbélne.

Ám, hogy kié lesz a zongora, az a hagyatéki eljárás során derül ki. Ahol megnézik, hogy mindkét végrendelet szabályos-e, és ha igen, akkor azé lesz a zongora, akié a későbbi dátumozású.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását