2024. április 27. - Zita

Arnóth letette esküjét

Arnóth Sándor (Fidesz) letette képviselői esküjét hétfőn az Országgyűlésben. Az Országgyűlés 223 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül igazolta Arnóth Sándor mandátumát.
2008. június 2. hétfő 14:41 - Hírextra

A politikus Pálinkás József helyére került a parlamentbe. Pálinkást május 6-án a Magyar Tudományos Akadémia közgyűlése elnökké választotta, az új elnök bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond fideszes párttagságáról és parlamenti képviselői mandátumáról.

Pálinkás József 2006-ban a Fidesz-KDNP Hajdú-Bihar megyei területi listájáról jutott be a parlamentbe, így erről a listáról kellett valakit jelölni a helyére.

Arnóth Sándor 1994-ben lépett be a Fideszbe, és 1998-ban majd 2002-ben jutott be a parlamentbe egyéni választókörzetben. A 48 éves politikus a 2006-os országgyűlési választásokon nem jutott mandátumhoz, de az önkormányzati választáson szülővárosában, Püspökladányban polgármesterré választották.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását