2024. május 17. - Paszkál

Magyar-horvát: Köteles visszatért Diósgyőrbe

Köteles László, a diósgyőriek kapusa szerdán elhagyta a horvátok elleni szombati barátságos mérkőzésre (Szusza Ferenc Stadion, 20:30 ó) készülő magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborát és visszatért klubjához.
2008. május 29. csütörtök 07:42 - Hírextra
"A válogatott vezetőivel folytatott megbeszélés után született meg ez a döntés" - mondta az MTI-nek Vágó Attila, a diósgyőriek vezetőedzője. "Szombaton a bajnoki bronzéremről döntő meccset játszunk a győriekkel. A sportszerűség és a bajnokság tisztasága megköveteli tőlünk, hogy a lehető legerősebb összeállításban lépjünk pályára."

Vágó hozzátette: ha Kötelesre elsőszámú kapusként számított volna Erwin Koeman szövetségi kapitány, akkor a kapuvédő marad a nemzeti együttesnél.

"A válogatott érdeke a legfontosabb, mivel azonban Laci csak a kispadon ült volna a horvátok ellen, jobbnak láttuk visszahívni és ezzel a nemzeti együttes irányítói is egyetértettek."

A horvátok elleni meccsen várhatóan Gulácsi Péter, a Liverpool légiósa, az Európa-bajnoki részvételt kiharcoló U19-es válogatott kapuvédője ül majd le a kispadra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását