2024. május 5. - Györgyi

Clooney ismét facér

Ismét szabad George Clooney szíve: Hollywood egyik legkapósabb színésze és barátnője, Sarah Larson véget vetett egy éve tartó románcuknak. A People magazin szerdán internetes oldalán tette közzé a hírt, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A 47 éves
2008. május 29. csütörtök 08:07 - Hírextra
A 29 éves Larson és Clooney tavaly szeptemberben, a velencei filmfesztiválon mutatkozott először együtt a nyilvánosság előtt. Az idei Oscar-gálára is együtt érkezett a pár, pedig Clooney még soha nem vitte el egyetlen barátnőjét sem erre az eseményre.

Az egykori modell Sarah Larson korábban Las Vegasban egy bárban dolgozott pincérnőként. Clooney Las Vegasban forgatta az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi, valamint az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik című filmjét. A pár az Ocean's Thirteen egyik bemutatója után tartott partin ismerkedett meg.

Clooney a Sziriana című filmben nyújtott alakításáért 2006-ban megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe- és Oscar-díjat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását