2024. május 3. - Tímea, Irma

Osvárt Andi elcsábította Owent!

A lánynak még a keze is remegett, amikor Clive Owennel ült egy asztalnál. Kevés színésznőnek adatik meg az, ami Osvárt Andinak: Clive Owennel és Julia Robertsszel forgathatott Rómában. A magyar színésznőnek ráadásul igen pikáns jelenet jutott: a sármőr Ow
2008. május 28. szerda 10:48 - Hírextra
A Dublicity című film két főszereplője Julia Roberts és Clive Owen, a film egy különleges kalandokba keveredő kémpárról szól. A produkciót Tony Gilroy rendezi, az operatőr Roberts férje, Danny Moder.

Osvártnak egy aprócska jelenet jutott, Clive Owent kellett elcsábítania.

- Sajnos, csak egy napig forgattam velük, ezért gyorsan kellett feloldódnom. Ráadásul egy flörtölős jelenetet kaptam Clive-val. Egy asztalnál ültünk, majd amikor felálltam, Julia Roberts ült le hozzá. Még erre az apró szerepre is nagyon komoly válogatást tartottak, nem volt egyszerű bekerülni - mesélte Andi, aki bevallotta, hogy megfagyott az ereiben a vér, amikor tőle két méterre Julia Roberts készülődött a jelenetére.

- Furcsa volt látni, hogy a mellettem ácsorgó színészóriás, Julia is csak ember. Ösztönösen elmosolyodtam a ritka élmény hatására. Nagyon izgultam, még a kezem is remegett a Clive-val közös jelenetünknél. Utána sokat beszélgettünk, előkerültek a közös témák, például London. Owen tisztában volt vele, hogy nem vagyok szupersztár, de ezen segíteni akart, hisz ő is 15 évig küzdött az elismerésért. Rendkívül kedves ember.

Még ez a kis szerep is hatalmas előrelépést hozhat a magyar lány karrierjében: Amerikában pontrendszer működik, minden filmmel nő az esély egy főszerepre.

Andi a beszélgetés után indult is Svájcba a következő filmje forgatására: a magyar-olasz-svájci pszichothrillerben ő játssza a főszerepet, nem műs, mint Törőcsik Mari mellett.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását