2024. április 29. - Péter

Zenészek a zenéért

Zenészek is csatlakoztak a ProArt, a Szövetség a Szerzői Jogokért kampányához, amely áprilisban indult a zenevásárlás ösztönzésére. A "vegyél eggyel több zenét" akció sikeres a zenerajongók körében. Rengeteg hazai előadó, énekes, együttes csatlakozott a m
2008. május 26. hétfő 12:45 - Hírextra
A rajongók a művészektől kapott "1gyel több" feliratú matricákat maguk is ragasztgatják az iskolai faliújságokra, üzenőfalakra.

A ProArt akciójában, aki "eggyel több" zenét vásárol, mint tavaly - akár CD-n, akár legális on-line zeneáruházból - regisztrálhatja vásárlását a www.1gyeltobb.hu weboldalon, Ezzel részt vehet azon a sorsoláson, amelyet a következő Fonogram Díjátadó Gálán tartanak, s a szerencsés pályázók értékes nyereményekhez juthatnak.

A nyeremények között szerepel többek közt korfui nyaralás, 100 ezer forint értékű CD-csomag, a fődíj nyertese kiválaszthatja, hogy melyik európai városban, melyik kedvenc előadóját szeretné megnézni, és a teljes költséget a ProArt állja.

A szövetség hírlevelében felhívja a figyelmet arra, hogy kedvenc zenéjét bárki beszerezheti a Magyarországon is legálisan működő on-line zeneáruházaktól. Ezek például a www.mahasz.hu weboldalról elérhetők.

A ProArt a zenefogyasztók számára elsődlegesen a vásárlás ösztönzésével igyekszik egyértelművé tenni, hogy a legális zenefelhasználásnak az alkotók és a közönség egyaránt nyertese.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását