2024. május 14. - Bonifác

Csapdák a párkapcsolatban

Mi nem jósolhatjuk meg az összes csapdát, ami a szerelem aknamezején vár rád, de megmutathatjuk neked azokat, amelyek óriásit robbanhatnak, ha rájuk találsz. Alább olvashatod azt a 10 férfi szokást, ami akkor fordul elő, ha kapcsolatba kerülnek.
2008. május 25. vasárnap 15:15 - Hírextra
Kevés figyelem

A randevú nem szerveződik meg magától, és nem lesz kapcsolat a semmiből. Talán azt hiszed, hogy ha hátradőlsz és hűvösen viselkedsz, majd körül döngicsél téged. Nos, ezzel mindennek vége is. Legtöbb esetben neked kell megtenni az első lépést, és tudatni vele, hogy tetszik neked. Ha nem fordítasz rá elég figyelmet, már azelőtt elveszted az esélyed nála, hogy bármi történhetett volna, mert ha azon kell törnie a fejét, hogy most tetszik-e neked, vagy sem, akkor inkább úgy dönt, hogy nem pazarolja az idejét olyasvalakire, akinél nem tudja, hányadán áll vele.

Tanulság: vagy tudatod vele, hogy mennyire tetszik neked, vagy végignézheted, amint egy másik férfi karjaiban távozik, mert ő volt elég bátor ahhoz, hogy kellő figyelmet fordítson rá.

Kizárod

Nagyon nehéz úgy kapcsolatot fenntartani, hogy ha életed más részeiből teljesen kirekeszted őt. Lehet, hogy van így más srácoknál is, de figyeld meg, nem tart sokáig.

Sosem találkozhat a barátaiddal, munkatársaiddal és a családi eseményről is folyamatosan hiányzik, amitől ők úgy hihetik, hogy csak a képzeletedben létezik. Lehet, hogy kibírja ezt egy ideig, de nem vezet boldog kapcsolathoz.

Ha úgy dönt, hogy veled akar lenni, akkor többet szeretne belőled, mint az elbűvölő természeted és helyes kinézeted; s nagy az esély arra, hogy szívesen hallgatja meg a haverjaid cikis történeteit veled kapcsolatban, boldogan ismerné meg az idegesítő munkatársaid és nézné meg a gyermekkori képeid.

Kapcsolat-börtön

A leggyorsabb, legkönnyebb és legbiztosabb módja, hogy elkergesd, hogy olyan kapcsolatban tartod, ami nem vezet sehova. Talán úgy gondolod, hogy minden simán megy és nem viszed túlzásba a dolgokat, de ha még hat hónap után is a mozi és vacsora randi-szakasznál tartotok, és még mindig nem tudod az anyja nevét, akkor valami nem jó.

Előbb utóbb el fog jönni az a pont, ahol keres magának egy olyasvalakit, akivel van jövőképe. Egy kapcsolatnak nem előre eltervezetten kell működnie, de muszáj, hogy haladjon valamilyen irányba, miközben új élményeket szereztek, és jobban megismeritek egymást. Ha szeretnéd, hogy működjön a dolog, tudasd vele, hogy ez nem csak puszta időtöltés, hanem ennél sokkal komolyabb.

Manőver az aknamezőn

Nos, a szerelem egy óriási aknamező. Ahogy megmutattuk, jó egyensúlyérzékre van szükséged ahhoz, hogy végigmehess rajta. Ha nem tartod be az egyik szabályt, robbanhatsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy óvatosan lépkedsz, a nyilvánvaló veszélyekre odafigyelsz, és imádkozol, hogy ne legyen akna a lábad alatt.
Forrás: netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását