2024. április 29. - Péter

Fogyasztói vakvezetés? - közlemény

A tudatos fogyasztói magatartásról sokat beszélünk - kevesebbet teszünk érte.A betegjogok érvényesülése Dr. Csehák Judit, a Betegjogi-, Ellátottjogi- és Gyermekjogi Közalapítvány elnöke szerint kiemelt téma hazánkban. A közalapítvány részben a fogyasztóvé
2008. május 19. hétfő 09:52 - Hírextra
A MÚOSZ más civilszervezetekkel együtt érdemi szakmai és sajtó kerekasztalt szervez a mai napon a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban.

Az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Eseti Bizottsága után új helyszín és új - megválaszolandó szakmai kérdések kerülnek előtérbe.

A kerekasztal vita résztvevői között Országbíró Zoltán Nyugat-Dunántúli Regionális Közigazgatási Civil Főkoordinátor(FIDESZ) és a Betegjogi Közalapítvány elnöke dr. Csehák Judit (MSZP) is résztvesz, azzal a céllal,hogy a szakmai vita sajtó nyilvánossága erősítse a fogyasztói tudasodosást.

A népegészségügyi prevenció európai szempontjai: Dr. Gara Imre a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság elnöke előadásában jelenik meg a kerekasztal előzeteseként.

Fogyasztóvédelem az egészségügyi szolgáltatásokban témában: Dr. Holchacker Péter Egészségbiztosítási Felügyelet elnökhelyettese tart figyelemébresztő előadást.

A rendkívűl súlyos esetek (gerinctörött hanyag ápolása stb.) az egészségügy mint szolgáltatás iránti elvárható szakprotokolljainak meglétére-azok érvényesítésére, kidolgozására irányítja a figyelmet társadalmi szervezetünk szerint.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását