2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ki lesz a legszebb?

Május 22-én, este az RTL Klub tévécsatornán derül ki, ki lesz Magyarország legszebb hölgye. A balatonkenesei felkészítő táborban ma egy versenyző, Budai Zsuzsa betegsége miatt feladta a versenyt, Liszi Brigittától és Auth Noémitől pedig a zsűri búcsúzott
2008. május 15. csütörtök 07:52 - Hírextra

A Miss World és a Miss Universe Hungary összevont magyarországi döntőjének szereplői a balatonkenesei felkészítő táborban küzdenek A Királynő címért, az RTL Klub műsorának keretében. Május 22-én dől el, ki lesz Magyarország legszebb hölgye, azaz a Királynő, aki a Miss World kijevi döntőjében képviselheti Magyarországot - tájékoztatta az MTI-t a produkció sajtófőnöke.

A felkészítés során az egyik legesélyesebbnek tartott jelölt, Budai Zsuzsa visszalépett, egészségügyi okok miatt, holott sokan úgy vélték, az ő fejére kerül majd a korona.

"Sajnos patkóbél gyulladásom van, emiatt sok ételt nem ehetek. A stressz, az idegen környezet előhozta a betegségem tüneteit" - indokolta döntését Budai Zsuzsa.

Liszi Brigittáról és Auth Noémiról Schiwert-Takács László, a produkció felelős szerkesztője úgy nyilatkozott, hogy "mindkét lány nagyon szép, ám a személyiségük még nem elég nyitott ahhoz, hogy helyt álljanak egy ilyen versenyen. Még pár év és tökéletesen alkalmasak lesznek a szépségverseny döntőjében való részvételre".

A táborba 24 lány érkezett, ám a műsorban végül 21-en vonulnak majd fel a kifutón.

Május 19-g még folytatódik a kenesei felkészülés: napi 10-12 órában testedzés Katus Attila aerobic világbajnokkal, színpadi mozgás tűsarkú cipőben, tánctanulás, sminkoktatás, frizurapróbák.

Nem utolsósorban pedig: a döntőig szigorúan összeállított étrend szerint kell étkezniük a hölgyeknek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását