2024. április 29. - Péter

Diszkrét kamerák

Az Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának világszinten vezető gyártója kedden mutatta be kompakt kialakítású dome hálózati kameráit, az AXIS M3011-et és M3014-et. A készülékeket úgy terveztek meg, hogy a süllyesztett, ezáltal feltűnésmen
2008. május 15. csütörtök 16:28 - Hírextra
Egyaránt támogatják a többszörös H.264 és Motion JPEG videóstream-eket, akár teljes képkockasebességgel is, de ugyanakkor szabadon optimalizálhatók a különböző minőségi követelmények és a sávszélesség függvényében.

“Csupán 9 cm széles és mindössze 3 cm-re emelkedik ki a plafonból, így az AXIS M3011/M3014 az egyik legvonzóbb választás a feltűnésmentes kamerákat keresők számára.„- nyilatkozta Anders Laurin, az Axis Communication ügyvezető alelnöke. „Az AXIS M3011/M3014 kamerák különleges kialakításuknak köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhetőek az álmennyezetre, ráadásul mivel új generációs termékcsaládunkba tartoznak, a H.264 tömörítési eljárásnak köszönhetően jó teljesítményt és egyedülálló stream-képességeket nyújtanak.”



Az Axis M3011 VGA (640x480), míg az M3014 1,3 megapixeles (1280x1024) felbontással bír. Az általuk alkalmazott progresszív letapogatás révén torzításmentes, teljes felbontású képet adnak még a mozgó tárgyakról és emberekről is, így az azonosítás egyszerűbb feladat. A kamerák a H.264 és Motion JPEG videostream támogatásán kívül visszamenőlegesen kompatibilisek az MPEG-4 Part 2 technológiával is.

A készülékeket borító gyűrű többféle színben kapható, hogy ezzel is alkalmazkodjon környezetéhez. A PoE (Power over Ethernet - IEEE 802.3af) funkciónak köszönhetően a kamera a hálózati kábelen keresztül kapja az energiaellátást, így nincs szükség külön tápkábelre és a telepítési költség is alacsonyabb. A kamerák a piac legfejlettebb biztonsági és hálózatfelügyeleti tulajdonságait kínálják: állandó teljesítményű HTTPS titkosítást, IEEE 802.1X hitelesítést, IPv4/IPv6 protokollváltozatokat és szolgáltatásminőség-kezelést (QoS).

Az AXIS M3011/3014 hálózati kamerákat az AXIS Camera Station, valamint az Axis Application Development Partner program révén az iparág legnagyobb videófelügyeleti szoftvergyűjteménye támogatja. A készülékek az Axis disztribútori csatornáin keresztül lesznek elérhetők.

Az Axis-ról
Az Axis olyan IT-vállalat, amely hálózati videó megoldásokat kínál professzionális felhasználók számára. A cég a világ vezető szolgáltatója a hálózati videórendszerek piacán, az analógról digitális megfigyelő-rendszerekre való áttérés úttörője. Az Axis innovatív és nyílt technológiai platformokra épülő termékei és megoldásai a biztonsági felügyeletre és a távfelügyeletre koncentrálnak. A vállalatot székhelye Svédországban található, világszerte 18 irodát működtet és több mint 170 országban van jelen partnerei révén. Az 1984-ben alapított céget az OMX Nordic Exchange tőzsde jegyzi Large Cap és Information Technology kategóriákban. Bővebb információért látogasson el a www.axis.com oldalra.

Az Axis hazai disztribútorai:
• Anixter – www.anixter.hu
• Aspectis – www.aspectis.hu
• HRP – www.hrp.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását