2024. április 29. - Péter

Dennis Farina őrizetben

Őrizetbe vették Dennis Farina amerikai filmszínészt vasárnap a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, mert megtöltött pisztolyt találtak a táskájában a biztonsági átvilágítás során.
2008. május 12. hétfő 20:50 - Hírextra
A főleg detektívszerepeiről ismert 64 éves színész azt mondta, hogy merő feledékenységből hagyta aktatáskájában a 22-kaliberes félautomata pisztolyt, amelyet Arizónából Los Angelesbe tartva vásárolt egy út menti boltban. Fegyverviselési engedélye nem volt.

Az Esküdt ellenségek című krimisorozat hőse egy napot töltött fogdában, mielőtt 35 ezer dollár óvadék ellenében elengedték. Farina bocsánatot kért mindazoktól, akiknek "feledékenységével problémát, kényelmetlenséget" okozott, s a rendőrség is elismerte, hogy a színész nagyon együttműködő volt az őrizetbe vétel során.

Farina - olasz bevándorlók fia - 1967-től 1985-ig rendőrként dolgozott Chicagóban, és detektívszerepekre alapozta hollywoodi karrierjét. Krimisorozatokon kívül olyan híres filmekben játszott, mint a Szóljatok a köpcösnek! vagy a Ryan közlegény megmentése.

Legújabb filmjét, a "Míg a jackpot el nem választ" című vígjátékot épp ezekben a napokban mutatják be a mozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását