2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Alaposan megtréfálták a fitnesskirálynőt

Kállai Ildikót alaposan megtréfálta a Kész Átverés stábja. A fitnesskirálynő nagyon jólelkű, szívesen segít másokon, ha alkalma adódik rá. Éppen jóhiszeműsége miatt tudták átverni a műsor készítői, és barátnője, Pesuth Rita.
2008. május 6. kedd 21:13 - Hírextra
- Nagyon jó ötlet volt, hogy odahívták őt is, mert jó ha mellettünk van egy olyan személy, akiben megbízunk. Ha egy-egy momentum nem is tűnt reálisnak, ránéztem Ritára, és elszálltak a kétségeim. Így utólag visszagondolva van, ami kicsit erőltetettnek hatott, de abban a helyzetben elhittem – mesélte az „áldozat” a Netbulvárnak.

Ildikót véradásra hívták, ő pedig szívesen ment.

- Levettek egy kis vért, abban maradtunk, hogy ezt kielemzik, és néhány nap múlva ismertetik az eredményt. Amikor eljött a nap, megérkeztem, körberajongtak, és azt mondták, hogy fantasztikus a vérem! Sorra jöttek a betegek, akik meggyógyultak tőle. Azt állították, hogy egy kerekesszékben ülő bácsi nyolc órája kapott a véremből kivont fehérje-molekulából, és most talpra állt. Sőt, ott előttem táncra is perdült. De volt, akinek a bélproblémái oldódtak meg. Én pedig, amilyen jóhiszemű vagyok, egyből azon kezdtem gondolkodni, hogy vajon mi okozhatja ezt a csodás hatást. A táplálkozás, a gyógynövények, az életmód? És mivel nem voltam rendszeres véradó, még csak abba sem kapaszkodhattam, hogy ennek már ki kellett volna derülnie. Rita eközben mellettem lelkendezett, hogy ez mennyire fantasztikus, és hogy ő tudta, hogy egy csoda vagyok.

Ildikó boldog volt, amiért a vére gyógyítani képes. Nem gyanakodott, mert szakértők álltak vele szemben, akik minden kérdésére tudták a választ.

- Rita ugyanis még arra is figyelmeztette a stábot, hogy valódi orvosok és nővérek legyenek ott, hiszen tudta, hogy értek az emberi szervezethez. A barátnőm nem zökkent ki a szerepéből, csupán egyszer láttam, hogy könnyezik, de nem tudtam, hogy a nevetéstől, vagy az örömtől.

Az átvert fitness világbajnoknő nem volt mérges, amikor kiderült, hogy Balázs áll a dolgok mögött.

- Azt nagyon sajnálom, hogy nincs csodálatos anyag a véremben, mert boldogan segítettem volna a beteg embereken. Most azonban, mivel kiderült, hogy nem is vizsgálták meg a vérem, elmegyek, és analizáltatom. Csak nehogy a végén még kiderüljön, hogy valóban van benne valami rendkívüli – nevetett Ildikó.

Aki kíváncsi, hogyan perdült táncra az idős bácsi a szupervértől, az nézze meg csütörtök este a Kész Átverés Showt! Az adásból az is kiderül, hogyan lett lánykereskedő Noszály Sándorból és hogyan sérült meg Katus Attila aerobic világbajnok Csonka András miatt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását