2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Csak akkor érzi jól magát, ha dalra fakadhat

Csepregi Éva akkor érzi magát igazán biztonságban, ha adásban dalra fakadhat. - Hiába voltam már egyszer társ-műsorvezető, ettől függetlenül megint izgulok. Egyrészt már nagyon régen volt, másrészt pedig nem ez a szakmám. Azért bízom benne, hogy fel tud
2008. május 5. hétfő 11:49 - Hírextra
Az énekesnő igyekezett minél többet utánajárni a műsor témáinak és bízik benne, hogy a múltkorihoz hasonló tapasztalatokkal hagyja el pénteken a stúdiót.

- Rengeteget tanultam akkor a vendégektől, de ez nem jelenti azt, hogy most ne tudnának újat mondani vagy mutatni. Hiába vagyok már 16 éve gyakorlott anyuka, mégis még mindig akadnak olyan területek, amiről szeretnék még többet megtudni. Mindig is érdekeltek a gyermekekkel kapcsolatos dolgok: például, hogy milyen lelki állapotokon megy keresztül egy nő szülés előtt.

Éva fia 16 éves és épp most éli hamisítatlan, puhatolózó kamaszkorát, de az énekesnő szerint ez így van rendjén.

- Igen, most pont kamaszok vagyunk, a fiam így ezekben a hónapokban próbál önállósodni. Ez egyrészt jó dolog, másrészt ennek is megvannak a maga veszélyei. Elég sokat kénytelen utazni, főleg egyedül és pont a minap rabolták ki. Szerencsére nem történt nagyobb baj, az ilyen momentumok is hozzátartoznak az ember életéhez, hiszen ezekből tanul mindenki. Ami talán megnehezíti a dolgomat, hogy a zenélés most sajnos jobban érdekli, mint a tanulás – meséli mosolyogva ám a büszkeség is hallatszik a hangján.

Csepregi Éva és a Neoton dalain több generáció is felcseperedett, ennek köszönhetően a koncerteken fiatalok és idősek közösen éneklik a nagy slágereket.

- Jó látni, hogy a fiatalok is ismerik a dalainkat, persze ez mostanában a divatos retro stílusnak és buliknak is betudható. Viszont mindenképp szeretném elmondani, hogy nemcsak koncertekkel járjuk az országot, hanem egy prózai színdarabbal is, melynek címe: Anna csak egy van. Nemrég mutattuk be, és bízom benne, hogy minél több helyen láthatja majd a közönség.

A fiatalos énekesnő mindemellett szívesen foglalkozik ezotériával és bevallotta, hogy ő maga is kikérte már párszor egy jós vagy egy látó tanácsát. De ami igazán közel áll hozzá, az természetesen az éneklés, és reméli, hogy valamelyik adásban dalra is fakadhat, mert ahogy ő is fogalmazott: ekkor érzi magát igazán biztonságban.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását