2024. május 9. - Gergely

Ha követ az árnyékember...

Biztos sokan érezték már úgy, hogy árnyékként követik - nos ez nemcsak képzelődés volt.
2008. április 30. szerda 23:43 - Hírextra
A paranormális jelenségek gyakran öltenek élőnek nevezhető formát, mint például a szellemek. De létezik egy másik jelenség is, amiről sokkal kevesebben hallottak. Az árnyékembereket már rengetegen látták, ám pontosan senki sem tudja megmagyarázni, hogy mik is ők. A szemtanúk általában fekete, füstszerű alakokat látnak, akik némileg hasonlítanak az emberre, de nincsenek szemeik, orruk, vagy szájuk. Ám minden alkalommal csupán röpke másodpercekig vannak szem előtt, mert azonnal köddé válnak, amint valaki feléjük fordul. Így általában csak a szemük sarkából veszik észre őket az emberek.

Az árnyéklények nem szellemek, mivel nem halott emberek kóborló lelkei. Valamint fizikai kontaktust sem teremtették még sohasem. Vagyis nem érintettek meg senkit, és a szavukat se hallani. De könnyedén oszlanak szét füstként, vagy mennek át a falakon. Egyesek szerint interdimenzionális lények, akik valamiért csak ilyen testtelen formában tudnak megjelenni. Erre bizonyíték az is, hogy a kutyák általában észreveszik őket, legalábbis a szemtanúk ezt állítják, akik blökisétáltatás közben futottak össze egy árnyékemberrel. Az pedig köztudott, hogy az ember legjobb barátai több dimenzióban látnak gazdáiktól, így minden parajelenséget érzékelnek.

Egy másik elmélet szerint ezek a furcsa füstkreatúrák a negatív emberi energiákból születtek. Mivel általában sötét helyeken észlelik őket, ahol nagy eséllyel történhettek bűntények, például sikátorokban és metróaluljárókban. Azért rémítik halálra mindig az embereket, mert természetükből adódóan rosszat akarnak. Ám képtelenek fizikai bántalmakat okozni, így csak ijesztgetni tudnak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását