2024. május 17. - Paszkál

Ernyey Béla internetes botránya

A színész mindenkit átejtett egy készülő könyv miatt. Múlt héten bomba ként robbant a hír, hogy a népszerű sármőr az interneten keresi a boldogságot. Ma a Reggeliben lerántotta a leplet az igazságról.
2008. április 28. hétfő 23:31 - Hírextra
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, mert a botrány által remek reklámot kapott az új könyvem, viszont szomorú vagyok, amiért a lebukással elvesztettem a forrásaimat. Egy oknyomozó regényt készítek ugyanis, ami az internetes társkeresők szemszögén keresztül mutatja be a férfi-nő kapcsolatokat.

A sors fintora, hogy Ernyey az anyaggyűjtés közben beleszeretett egyik „alanyába”.

- Ezen a társkereső oldalon ismertem meg egy hölgyet, akivel egy gyönyörű, négy és fél hónapos kapcsolatom volt, erre az időre fel is függesztettem a munkát.

A színész 500 levél és számos személyes találkozás alapján írja a regényt. Kutatómunkája során rengeteg érdekességgel szembesült, teljesen rabul ejtette az internet világa.

- A virtuális világ bátorságot ad az embereknek. Félre értés ne essék, az internet előtt is volt nemi élet. Most azonban úgy látom, felcserélődtek a szerepek. Ma a teremtés koronáját úgy hívják, hogy nő. Ugyanúgy működnek a nők, mint mi férfiak harminc évvel ezelőtt.

Az oknyomozáson sokan felháborodtak, ám Ernyeyről leperegnek a támadások.

- Még októberben megbeszéltem a társkereső oldal üzemeltetőjével, hogy mik a terveim, ő áldását adta rá. Háborodjanak fel, ezzel semmi baj nincsen. Ezúton szeretnék gratulálni annak a négy hölgynek az ezerből, akik rájöttek arra, hogy itt egy könyv készül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását