2024. április 29. - Péter

Maszturbálj okosan!

Tegyél be egy jó CD-t a lejátszóba, akassz erotikus képeket a falra, nézegesd kedvenc pasid fényképét. Egész környezetedet változtass szexissé.
2008. április 22. kedd 06:48 - Hírextra
1. Vibrátor és műpénisz használata

Durván a nők 15%-a használ vibrátort, műpéniszt vagy más tárgyat, és a többségnek megvan a maga jól bevált eszköze. Vibrátor segítségével nem nehéz elmenni, éppen ezért sok szexológus nem javasolja használatát minden egyes maszturbáláshoz. Egyrészt nem lehet mindig magunkkal vinni, másrészt az eszköz egyáltalán nem fejleszti a szexuális képességeket, amelyek a partnerrel történő szeretkezéshez szükségesek.

Legalább azt próbáld meg, hogy amikor vibrátort használsz, az orgazmust mégis az ujjaddal váltsd ki. A vibrátor igen hasznos eszköz az orgazmus kiváltásához: gyors, kényelmes, és akkor a legjobb, amikor fáradtak vagyunk, vagy nincs sok időnk. A pornófilmekkel ellentétben a nők többsége nem dug vibrátort a vaginájába, hanem kívül használja azt klitorisza ingerlésére (még akkor is, ha az péniszalakú).

Ne rejtsd a szekrény mélyére, amikor megjön a barátod, hanem használjátok inkább közösen!

HELYZET ÉS TECHNIKA: Ha műpéniszt használsz, ülhetsz vagy fekhetsz, bedughatod a hüvelyedbe, vagy csak a csúcsával a csiklódat ingerelheted kívülről. A variációk száma annyi, amennyi közösülési forma létezik.

Ha nincs vibrátorod, de szeretnél ki próbálni valamit „odabent”, akkor használj egy nem túl érett, meghámozott banánt. Körülbelül olyan kemény lesz, mint egy pénisz, és behelyezése nem jár semmiféle orvosi következménnyel.

Mivel az orgazmushoz általában szükséges a klitorisz ingerlése, valószínűleg használnod kell majd a kezedet is a korábban felsorolt technikák valamelyikének alkalmazása közben.

A pozícióknak és a technikáknak csak a képzeleted szab határt. Általában a zárt szeméremajkakhoz nyomják, és a rájuk gyakorolt nyomást változtatják az orgazmus eléréséig.

Próbáld ki állva, széttárt lábbal ülve, fekve, a vibrátort tartsd mozdulatlanul, és tested mozgatásával idézd elő az orgazmust. Ha letérdelsz, vagy leguggolsz, akkor körkörös mozgással dörgölőzz hozzá.

IDŐ: Ha csak két perced van a maszturbálásra, akkor a vibrátor neked való! Ha nem fogod vissza magad, akkor 1-3 percen belül elélvezhetsz vele. Ha azt szeretnéd, hogy tovább tartson, kapcsold a legalacsonyabb fokozatra, csökkentsd a nemi szervedre gyakorolt nyomást, vagy teljesen távolítsd el tőle az orgazmus határán.

ORGAZMUS: Ha műpéniszt használsz, akkor a csúcshoz közeledve tedd a hüvelyedbe, hogy az összehúzódó izmaid között legyen valami, és akkor azt még kellemesebbnek fogod érezni.

2. A zuhany alatt

Szappanos, csúszós, nedves a testünk, teljesen egyedül vagyunk, talán ezért szeretünk leginkább a fürdőszobában maszturbálni, vagy legalább is ott érezzük a legnagyobb késztetést rá.

HELYZET ÉS TECHNIKA: A nők többsége nemi szerve szappanozásakor izgul fel. Állva, ülve vagy térdelve úgy irányítsd a zuhanyfejet, hogy a víz erős sugárban a csiklód környékére zuhogjon. A kezeddel is besegíthetsz!

Figyelmeztetés: a szappant csak külsőleg használd, a szappanos ujjadat vagy vibrátorodat ne dugd a hüvelyedbe, mert azzal felborítod a hüvelyed belső pH értékét, és betegséget is előidézhetsz vele. Ha olyan szerencsés vagy, hogy van hidromasszázs-kabinod, akkor a jetből kitörő erős vízsugárral ingerelheted csiklódat.

IDŐ ÉS ORGAZMUS: A kézi tusolót általában csak a felizguláshoz használják, nem az orgazmus kiváltásához. Ahhoz a korábban említett technikákat alkalmazd.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását