2024. május 3. - Tímea, Irma

Edvin Marton orosz reggelije

A népszerű hegedűvirtuóz nemcsak ukrán finomságot készített, hanem egy közös számot is Timbalanddel. Edvin Marton édesapja magyar, édesanyja ukrán származású. 9 éves korában 500 jelentkező közül választották ki a moszkvai ösztöndíjra, 17 éves volt, amikor
2008. április 14. hétfő 19:52 - Hírextra
5 nyelven beszél: magyarul, ukránul, oroszul, angolul és németül. Míg Oroszországban élt, átvette természetesen néhány szokásukat, és igen jó ételeket is fogyasztottak ott. Edvin nem szokott főzni, de ha nagyon akar, művész tud lenni a konyhában is, ezt mutatta be a Csak Csajok hétfői adásában.

- Ma reggel egy orosz kaviáros szendvicset készítettem, amit persze gyorsan el is kapkodtak a stábtagok. Otthon főképp tradicionális, ukrán ételeket fogyasztunk. A kedvencem a káposztás, főtt tészta.

Edvin a főzőcskézés mellett inkább országos turnéjára készül. Marton többnyire a Monte Carlo Orchestra nevű, 5 lányból álló zenekarával lép fel, melyet ő alapított. Edvin Marton egyébként az 1697-ból származó Antonio Stradivarius hegedűn játszik, amit élete végéig szóló használatra kapott egy svájci banktól, miután megnyerte a montreali hegedűs világversenyt. Ez a hegedű egyike a ma 8 használatban lévő Stradivari darabnak.

- Amikor fellépünk, természetesen testőrök vigyáznak a hangszerre, de például Bukarestben és Tokióban páncélautó szállította a hegedűt. Ilyenkor egy külföldi széfben őrzik.

Edvint hamarosan megcsodálhatja a magyar közönség is, hiszen pénteken indul a hazai turné, melynek keretén belül kilenc nagyvárosban ad koncertet, és ígérete szerint nemcsak a fület, hanem a szemet is gyönyörködteti az egész estés műsor.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását