2024. április 29. - Péter

Csillagokkal borított szexi test

Az R’n’B ifjú hercegnője új tetoválással gazdagította sokak által irigyelt testét. Rihanna nem kérette magát sokáig. Nemrég készült el új tetkója, de már meg is mutatta rajongóinak, akik kocsányon lógó szemekkel lesték a legújabb szerzeményt.
2008. április 13. vasárnap 07:36 - Hírextra
Bennfentesek azt is tudni vélik, hogy a sztárra április elején, a Whatever nevű szalonban montírozták a tetoválást. Amikor kijött az épületből, állítólag zöld felsőt viselt, amely jól takarta frissen festett hátát.

A barbadosi születésű énekesnőnek nem ez az első tetoválása. A bokáján egy hangjegy virít, a csípőjét pedig egy szanszkrit imádság borítja. Sőt, a füle mögötti terület sem maradt festetlen.

Rajongók azt is tudni vélik, hogy a 20 éves sztár nem volt egyedül, mikor a csillagokat csináltatta. Rihannát újdonsült szerelmével, Chris Brown-nal látták kijönni a tetováló szalonból. A párt testőrök és a New York-i rendőrség menekítette ki az épületből, mert a rajongók valósággal megrohamozták őket.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását