2024. április 30. - Katalin, Kitti

Bemutatták a Barátok közt új sztárját

A rajongók óriási ovációval fogadták Gonda Katát. Tomboló tömeg, izgatott autogrammra várakozó közönség a szombat esti Barátok közt közönségtalálkozón. A Veszprémben megrendezett Kamera Hungária feszitválon azonban nemcsak a barátokkal, de a legújabb szer
2008. április 11. péntek 06:59 - Hírextra
A szereplőcserére azért volt szükség, mert Csifó Dorina a népszerű sorozat eddigi Noémije, négy év után úgy döntött, megválik társaitól. A cserfes lány a stúdió helyett inkább a színpadot választotta.

- Mindenki mondta, hogy gondoljam át kétszer is. De, én úgy érzem, ha ezt most nem lépem meg, akkor később talán megbánom – mondta Dorina.

Dorina tehát távozott, a karakterét Kata viszi tovább. Ezért a szerepért persze komolyan meg kellett dolgoznia. Annak rendje és módja szerint castingon vett részt, így került a sorozatba.

- Szerintem az alapvető tulajdonságokban egyezünk. Gondolom nem véletlen, hogy az utolsó hét lányba bekerültem. Eltérések vannak, én talán már érettebb vagyok a Noémi korosztálynál – fejtegette Kata.

A vadonatúj szereplőt már most fotósok és újságírók faggatják, pedig csupán néhány hét telt el azóta, hogy kiválasztották.

- Telefonon hívtak fel. Megláttam a számot, mondtam, hogy ezt nem hiszem el. Mondták, hogy jöjjek be a studióba és találkozni fogok mindekivel.

Kata Martfűről származik, két és fél éve költözött Budapestre. Jelenleg Földessy Margit színitanodájában tanul, és első éves a Táncművészeti Főiskolán. A lány kisebb változtatásokon ment keresztül. Haját a szerep kevéért rövidebbre vágták és vadócosra fésülték.


- A képernyőn körülbelül két hónap múlva fogjátok látni Katát, Noémit. Ez egy másfajta Noémi lesz, akit fogtok látni, picit hasonlít csak a régire – mondta a sorozat producere, Kalamár Tamás.

Kata a színpadon kézségesen válaszolt minden rajongó kérdésére. Azt mondta, jól érezte magát, és nem ijedt meg a rengeteg érdeklődőtől. Lefelé jövet, pedig sokan kívántak neki sikert. A bemutatás után a következő autogramm osztáson most még nem jutott komolyabb szerephez, a népszerűséget azonban hamarosan neki is kezelnie kell.

- Én azt hiszem, hogy ez az alkalom, hogy őt itt a Kamera Hungárián mutattuk be, egy nagyközönség elött egy jó ízelítő volt a számára, hogy mi várható a jövőben. Ha a nézők szeretni fogják az ő karakterét, ha el tudja nyerni a nézők szívét, akkor ő érte is legalább ennnyien fognak rajongani – folytatta Kalamár.

Lóránt Krisza – Kata sorozatbeli édesanyja azt mondja, nagyon szerette az előző Noémit, Csifó Dorinát, de Katával is úgy érzi, könnyű lesz dolgozni. Ráadásul az ő karakterének is jót tesz, ha négy év után egy régi-új lánya lett.

- Inspirál! Az a típus, aki képes inspirálni, akinek jó belenézni a szemébe. Izgalmas vele dolgozni, jó megsímogatni, kiváltja belőlem az anyai ösztönöket.

A vadonatúj Noémi a próbafelvételeken már túl van. Ezen a héten veszik fel az első - már adásba kerülő - jeleneteit. Azt azonban, hogy pontosan hogyan kerül majd először a történetbe a lány, még titkolják a sorozat készítői. Kata a képernyőn csak két hónap múlva lép Barátok közé.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását