2024. április 28. - Valéria

A hímvesszőt nem nehéz tanulmányozni

A szex szerzett képesség, és el kell végezni a házi feladatokat, hogy valaki szakértője lehessen. Soha nem fogsz megtanulni gitározni, ha nem tudod, hova kell tenni az ujjaidat, és a szex sem különbözik ettől: szükségesek hozzá bizonyos anatómiai ismerete
2008. április 4. péntek 16:34 - Hírextra
Meglepően kevesen veszik a fáradságot, hogy felfedezzék, hogyan működik saját testük. A férfiak esetében nem olyan egetverő a probléma. A hímvesszőt nem nehéz tanulmányozni - mindössze szemügyre kell venni, és el kell játszadozni vele.

A nők nemi szervének részei szabadon nem láthatóak, ezért a következő túrát a női testnek szenteltem. A nők kevesebbet tudnak a férfiak nemi szervéről és sajátjukról is. Az alábbi leckét kombináljátok egy kis „terepgyakorlattal” - simogassátok, teszteljétek azokat a területeket, melyeket azért teremtettek, hogy ingerlés hatására jól érezd magadat.

Ha ezt megteszed, jó úton jársz afelé, hogy szex-szakértőkké válj. Az a legjobb, ha anatómiai tanulmányaidat és a maszturbálást kezdetben egyedül végzed, mielőtt ismereteidet partnereddel is kipróbáld.

Tanuld meg, miként elégítheted ki önmagadat maximálisan, és nagyobb esélyed lesz ismereteid sikeres alkalmazására partnereddel együtt.

Itt nincs vizsga. A „Drágám, jó neked, ha itt simogatlak?” ugyanolyan hatásos (sőt), mint a „Szeretnéd, ha nyomást gyakorolnék a frenulumodra miközben ingerelném a perineumodat?”. De egy kis tudás messzire vezet, főleg a hálószobában.

A makk a pénisz legérzékenyebb része, mert rengeteg idegvégződés van rajta. Még annál is érzékenyebb a frenulum, a makk alsó felén, közepén található bőrszalagocska. Ha sok örömet szeretnél szerezni partnerednek, akkor a frenulummal gyakran fogsz találkozni.

A petyhüdt pénisz mérete változó, de átlagosan 9,5 cm hosszú és 3,9 cm átmérőjű. Erektált állapotban megtelik vérrel és megkeményedik. Az orgazmus során (amikor a férfi elmegy) rendszerint ejakulál, azaz több izom-összehúzódás kíséretében kilövell belőle a sperma. Az általános elképzeléssel szemben az orgazmus és az ejakuláció két különböző folyamat.

Az orgazmus maga az élmény, az ejakuláció a sperma kilövellése. Orgazmus nélkül is eltávozhat a sperma, és ejakuláció nélkül is lehetséges orgazmus. Így a férfiak is megjátszhatják azt!

A pénisz alatt található a herezacskó, mely a heréket tartalmazza. A heréknek kettős feladatuk van: a spermát és a férfihormonokat (például a tesztoszteront) termelik.

Sok férfi szereti, ha simogatják, nyalogatják a herezacskóját. Az anális területük is rendkívül érzékeny, de ugyanúgy, ahogy a nők, nem minden férfi szereti, ha túlzott figyelmet szentelnek neki. A perineum a végbélnyílás és a herezacskó közötti terület: ott is sok idegvégződés található, ezért rendkívül érzékeny a simogatásra vagy a nyalogatásra.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását