2024. május 5. - Györgyi

Kata elcsábította kollégáját

Dobó Katáról köztudott, hogy rengeteget jótékonykodik. Több civil kezdeményezés is fűződik a nevéhez, mind közül a legtöbbet a Hospice alapítványnál végzett áldozatos munkájáról hallunk. Pénteken ismét figyelemfelhívó kampánnyal készülnek.
2008. április 3. csütörtök 13:36 - Hírextra
A Nárcisz program keretében a Margit szigeten ültettünk virágokat, amik a Hospice szót adják ki. Egy külföldi kezdeményezés, a Remény mezeje adta az ötletet. Ez egy figyelemfelhívó akció, amivel azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy élnek köztünk nem megmenthető betegek, akikre oda kell figyelnünk. Gyerekeket is bevontunk, hiszen nagyon fontos, hogy az empátia képességét kis korban megtanulják. Ehhez pedagógusok segítségét kértük, mivel a gyerekekkel másképpen kell tárgyalni a problémát, mint a felnőttekkel.

A programhoz Kata mellett több magyar híresség is csatlakozott, köztük színésztársa, Csányi Sándor, akivel a Szabadság, szerelem című filmben is együtt játszott.

- Sanyi egy novellát fog felolvasni a pénteki rendezvényünkön. Egy ideje önkénteskedik az alapítványnál, magától jelentkezett nálam, hogy szeretne segíteni. Ez fantasztikus dolog, nagyon örülök neki – mesélte Kata.

Aki szeretne csatlakozni a programhoz, megteheti pénteken délután három órakor, a Margit sziget Margít-híd felőli bejáratánál.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását