2024. május 5. - Györgyi

Dobó Kata gyereket akar

Dokumentumfilmet akar forgatni a színésznő. A film témája az, ami manapság a leginkább foglalkoztatja: a gyermekvállalás és a karrier kapcsolata. Kata ugyanis azt reméli, hogy mire összegyűjti a pénzt a forgatásra, ő is anyai örömök elé néz.
2008. április 2. szerda 06:41 - Hírextra
Dobó Kata szívügyének tekinti a nők jogaiért folyó küzdelmet, és szeretné mozivásznon bemutatni, hogy milyen problémákkal küzdenek a hölgyek a mindennapokon. Leginkább az érdekli, hogy összeegyeztethető-e a gyerekvállalás a karrierrel.

- Ez a téma azért érdekel, mert sok ismerősöm nevel gyereket és dolgozik egyszerre. Rengeteg helyen jártam a világban, és azt tapasztaltam, hogy országonként és társadalmi hovatartozásként különböző megoldások vannak ennek a helyzetnek a kezelésére. Ezt szeretném bemutatni a filmemben.

A színésznő azonban tisztában van azzal, hogy előbb meg kell teremtenie a filmjéhez szükséges tőkét. Kata szerint nem kizárt, hogy mire megszerzi a pénzt a forgatáshoz, addigra ő is megtapasztalja az anyaság örömeit.

- Sajnos egy dokumentumfilmhez az anyagi hátteret nagyon nehéz megteremteni, talán még nehezebb, mint egy játékfilmhez. Remélem, mire az összejön, addigra már saját tapasztalatokról is beszélhetek...

Kata több mint fél éve él boldog kapcsolatban kedvesével, Gáborral, akivel tavaly nyári egyiptomi utazása alkalmával ismerkedett meg. A színésznő és gyógyszerészként dolgozó párja között tökéletes az összhang, Kata a férfi előző házasságból született gyermekeivel is jól kijön.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását