2024. május 21. - Konstantin

Talmácsi kiesett

Kiesett Talmácsi Gábor a gyorsasági-motoros világbajnokság Spanyol Nagydíján. A magyar versenyző a 4. helyről indult és ott is haladt, ám három körrel a rajt után kiállni kényszerült.
2008. március 30. vasárnap 11:13 - Hírextra
Az Apriliával versenyző vb-címvédő magyar motoros, aki a negyedik helyről rajtolt, a harmadik körben volt kénytelen kiállni.

A start után Talmácsi azonnal megelőzte a német Stefan Bradlt és már a harmadik helyen robogott, ám a második körben visszacsúszott a negyedik pozícióba, majd egyre jobban lelassult a motorja és nem sokkal később feladta a viadalt. A magyar versenyző nagyon szomorúnak tűnt.

Hasonló sorsra jutott csapattársa, a spanyol Sergio Gadea is. A hazai közönség előtt versenyző pilóta, aki megnyerte az idénynyitó versenyt, a hatodik körben esett ki.

A magyar motoros, aki tavaly megnyerte a spanyol GP-t, az idény első versenyén - szintén műszaki hiba miatt - az élről visszacsúszva a 12. helyen fejezte be a Katari Nagydíjat. Megállapítható, hogy a csapat komoly gondokkal küzd.

A spanyol GP-t Simone Corsi nyerte meg, a második helyen a spanyol Nicolas Terol, míg a harmadikon a brit Bradley Smith végzett. Az olasz motoros, aki sikerével a pontverseny élére került, pályafutása második futamgyőzelmét szerezte meg, az elsőt tavaly Törökországban aratta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását