2024. április 28. - Valéria

Humor és festmények

A humor mellett festmények teszik színesebbé a Miskolci Nemzeti Színház úgynevezett Miskolci Páholy rendezvényét szombat este - tájékoztatta Balogh Csilla a teátrum szóvivője az MTI-t.
2008. március 29. szombat 10:43 - Hírextra

A humoré lesz a főszerep a március 29-i Páholy-partin a Miskolci Nemzeti Színházban, A tizedes meg a többiek című komédiát követő esten az előadás szereplői egy-egy "katonatörténetet" mesélnek el - közölte a szóvivő, megjegyezve: a ,40-es évek édes-bús dalait és vicceit Regős Zsolt karnagy közreműködésével Fandl Ferenc, Homonai István, Molnár Sándor Tamás, Seres Ildikó, Szegedi Dezső és Varga Andrea színművész idézi fel.

A rendezvényre nyílik meg Zámbó Kornél festőművész Volt egyszer egy kommunizmus című, a Rákosi-korszak emlékfoszlányait megörökítő kiállítása, amely április 24-ég várja a látogatókat. Az Ismeretlen katona című, magyar írók katonatörténeteiből álló, nemrég megjelent kötetet Zemlényi Attila, a Szoba Kiadó vezetője mutatja be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását