2024. április 27. - Zita

Trükkök a boldog párkapcsolathoz

Ha már régóta együtt vagy pároddal, előfordulhat, hogy a kapcsolat kezd ellaposodni. De ha résen vagy, és nem hagyod, sokáig élhettek még együtt boldogan. Következzék néhány trükk, amelyeket ha bevetsz, megakadályozhatod, hogy kialudjon a tűz.
2008. március 27. csütörtök 07:06 - Hírextra
Alvási rituálé

Azokon az estéken is kifejezhetitek egymás iránti érzelmeiteket, amikor túl fáradtak vagytok a szexhez. Így nem fogja azt gondolni a másik, hogy már unod vagy nem találod vonzónak. Például próbáljátok ki, hogy úgy alszotok el, hogy közben összebújtok vagy fogjátok egymás kezét.

Csók

Összeszokott pároknál előfordulhat, hogy köszönésnél vagy elköszönésnél már nem csókolják meg egymást, hanem a férfi csak egy puszit ad a nő arcára vagy homlokára. Pedig egy forró csókkal könnyedén kifejezheted szerelmed - persze, nem kell órákig smárolni az egész város előtt.

Szórakozás

A kapcsolatok ellaposodásának egyik oka lehet, hogy a pár már nem jár szórakozni sehova, hanem munka után a nap további részében otthon ül. Menjetek el együtt valahová, moziba, iszogatni, étterembe vagy csak úgy sétálni. Ha kell, találkozzatok már egyből munka után, így nem fenyeget az a veszély, hogy hazaérve végül mégis lebeszélitek magatokat a szórakozásról.

E-mail

Küldj párodnak napközben egy kedves e-mailt a munkahelyedről, így tudni fogja, hogy napközben is gondolsz rá, nemcsak este, amikor találkoztok. Elég egy rövid üzenet, abból már tudni fogja, hogy te jártál az eszében.
Forrás: cosmopolitan.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását