2024. május 20. - Bernát, Felícia

Gyilkosságsorozat Japánban

Találomra elkövetett utcai gyilkosságok sokkolják néhány napja Japánt. Okajama prefektúrában egy pályaudvaron szúrt agyon egy 18 éves fiatalember egy beérkező vonatra várakozó, vaktában kiválasztott ingázót. A 38 éves áldozat szerdán halt meg a kórházban,
2008. március 26. szerda 22:15 - Hírextra

A tettes saját nővérét akarta megölni, de nem találta meg, ezért, mint kihallgatásán elmondta, a hozzá legközelebb álló várakozóval végzett.

Nem sokkal korábban, egy másik pályaudvaron egy 24 éves férfi szúrt le ugyancsak találomra kiválasztott utazókat. Az Ibaraki prefektúrában elkövetett késes támadásnak egy halálos áldozata és hét sebesültje volt. A japán tettest már kereste a rendőrség egy néhány nappal korábban elkövetett gyilkosság miatt, amelynek egy 72 éves férfi volt az áldozata.

Hétfőn Nagoja iparvárosban egy kerékpárral közlekedő ismeretlen férfi hátba szúrt és súlyosan megsebesített egy nőt. A tettes elmenekült.

Japánban - a maffiagyilkosságoktól eltekintve - viszonylag ritkák az erőszakos bűncselekmények.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását