2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A tavasz első WAMP-ja

A szokásos designpiacon kívül koncerttel és gyereksarokkal várják az érdekes tárgyak szerelmeseit az Erzsébet-téri Gödör Klubba március 30-án.
2008. március 26. szerda 18:14 - Hírextra
Még utoljára a zárt helyen rendezik meg a Vasárnapi Művész Piacot, azaz a művészek fantáziájának megfelelően alkotott csavaros rövidítése szerint a WAMP-ot, legközelebb pedig magán a téren, ahogy tavaly is.

A legutóbbi, holland designerekkel együtt szervezett WAMP-nak a mérlegét is közlik a szervezők: ezek szerint az "NL Nincs Lehetetlen" holland-magyar design fesztivál volt az egyik legérdekesebb WAMP e sajátos művészpiac történetében, hiszen 8600-an jöttek el megnézni 60 magyar és 16 holland árus és művész alkotásait.

De nemcsak nézelődtek, hanem vásároltak is az izgalmas táskákból, ékszerekből, sálakból, szuvenírekből és különböző polgárpukkasztó tárgyakból.

A március 30-i rendezvényről sem hiányozhat a zene: ezúttal a Viva la Résistance Électronique nevű zenekar szórakoztatja a friss szemlélettel megalkotott, izgalmas tárgyak iránt rajongó böngészőket. Az együttes francia neve ellenére magyar formáció és elektronikus dzsesszt játszik.

Mintegy száz árust várnak vasárnap a Gödörbe, és ezúttal kialakítanak egy gyereksarkot is, miközben szüleik kedvére WAMP-olhatnak vagy WAMP-ozhatnak - kinek, hogy tetszik.

Belépődíj nincs.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását