2024. május 10. - Ármin, Pálma

Minden gyerek szereti

Három perc alatt tündér, oroszlán vagy akár Pókember válhat gyermekünkből. Minden korosztály számára kellemes szórakozási lehetőség az arcfestés, de mégis legjobban a gyerekek szereti. – Kifejezetten erre a célra kialakított, intenzív színekben ga
2008. március 21. péntek 19:26 - Hírextra
Mindenképpen ajánlom a szülőknek, hogy kérdezzék meg, milyen festéket használ a maszkos, mert ha zsíros bázisút, akkor baj is lehet. Ezek ugyanis eltömítik a pórusokat, és kiütése is lehet tőle a gyereknek – tanácsolta Murányi Orsolya, arc-test-hennafestő.

Egy-egy maszk elkészítése 3-4 percet vesz igénybe, de attól is függ, hogy a gyerkőc mennyire képes egy helyben maradni. Ezek a remekművek egy napig is megmaradhatnak, bár ha ugrándoznak és szaladgálnak, elfolyhat. A kis hercegnők általában jobban vigyáznak új ’’személyiségükre’’, mint a fiúk.

– A kislányok a tündéres vagy királylányos maszkokat kedvelik, de sokan választják a karneváli arcfestést is. Ezek a velencei karneválról jól ismerhető színes, kacskaringós vonalú minták. A kisfiúk pedig főleg mesehősök - mint például Batman és Pókember - bőrébe bújnak legszívesebben – árulta el a Netbulvárnak Orsolya.

Az arcfestés teljesen veszélytelen, de 3 éves kor alatt nem ajánlott, mert a kisgyerek még fél az idegen kéztől.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását