2024. április 27. - Zita

Számítógépes nyelvóra

Várhatóan még ebben a hónapban elkészül és mindenki számára elérhető lesz a világhálón az az oktatófilm, amelyen négy iskola tanárai mutatják be, hogyan lehet a számítógépet, az internetet angolórán használni - közölte a programban résztvevő budapesti Kar
2008. március 20. csütörtök 08:08 - Hírextra

A programban a fővárosból a Fazekas Mihály Gimnázium, a Karinthy Frigyes Gimnázium, Nagykanizsáról a Batthyány Lajos Gimnázium és Szegedről a Dugonics András Piarista Gimnázium Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium vesz részt - olvasható Bognár Anikó közleményében.

A film várhatóan nemcsak DVD-n jelenik meg, hanem majd a világhálóról, az OKM honlapjáról is letölthető lesz, mindenki számára hozzáférhetően. Olyan nyílt fórumot is terveznek, ahol a résztvevő tanárok online válaszolnak a felmerülő kérdésekre, s ahol óravázlatok, magyarázatok, források, feladatmegoldások is megtalálhatók lesznek majd.

Bognár Anikó az eddigi tapasztalatokat úgy összegezte: nem váltja meg az oktatást a számítógép, de változatosságot jelent, a változatosság szórakoztat, a szórakoztató tanóra pedig motivál - tanárt, diákot egyaránt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását