2024. május 17. - Paszkál

Vizsgálat rendőrségi kényszerintézkedés után

A pécsi rendőrkapitány vizsgálatot indított hétfőn annak kiderítésére, hogy a rendőrök szakszerűen alkalmaztak-e kényszerítő eszközöket egy társasággal szemben a baranyai megyeszékhelyen a napokban - közölte a pécsi rendőrség sajtóreferense az MTI-vel.
2008. március 17. hétfő 18:47 - Hírextra

 "A kertvárosi rendőrőrs munkatársai még pénteken hajnalban állítottak elő két férfit és egy nőt szabálysértés és rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt. Az eljárás során kényszerítő eszköz alkalmazására került sor" - mondta el Mindenszky Nikoletta. Az MTI értesülései szerint a rendőrök bilincset és gázspray-t használtak a fiatalokkal szemben.

A sajtóreferens utalt rá: a rendőröket aznap hajnalban egy nonstop üzlet elé hívták, ahol a bejelentő szerint egy tízfős társaság hangoskodott, zavarva a környéken lakók pihenését.

A kiérkező járőrrel szemben agresszíven viselkedtek, a kiabálást folytatták, ezért a járőrvezető úgy döntött, két hangoskodót előállít. Ezt a társaság egyik nőtagja megpróbálta megakadályozni, majd ellenszegült a rendőri felszólításoknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását