2024. április 28. - Valéria

Adományozott a miniszterasszony

Dr. Lamperth Mónikaszociális és munkaügyi miniszter -a nemzeti ünnep - alkalmából szakmai elismeréseket adományozott. Többek között átadták a Pro Familiis-Díjat Munkaügyért-Díjat, Pro Caritate-díjat is.
2008. március 13. csütörtök 18:19 - Hírextra

A szociális ellátórendszer szervezésében és fejlesztésében két évtizeden át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként: Poropatich Péter, a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központintézményvezetője. A rehabilitációs járadékkal, a szociális szakértői tevékenységgel kapcsolatos szakértői munka megszervezése és kiváló regionális tevékenysége elismeréseként: Dr. Virágos Iván,az Országos Rehabilitációs és Szociális Szakértői Intézet Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóság (Győr) igazgatója.

Munkaügyért-Díj elismerésben részesült: Kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül: Dr. Ács Vera, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Európai Integrációs és Nemzetközi Főosztály vezető-főtanácsosa, A mikro- és kisvállalkozások továbbképzése, átképzése, a korszerű felnőttképzési módszerek kidolgozása, a moduláris programok készítése és a tananyagtervezés területén végzett kiváló munkája elismeréséül: Bajusz Katalin, a Pest Megyei Kereskedők és Vendéglátók Szövetsége (KISOSZ) ügyvezető igazgató-helyettese.

Az elméleti és gyakorlati oktatás területén végzett kiváló szakmai munkája elismeréséül: Braun Ferenc, a Békéscsabai Regionális Képző Központ instruktora.

Több évtizeden át végzett kiváló fordítói, idegen nyelvű levelezői, tolmácsolási elismeréséül: Martonné L"Auné Klarissza, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Európai Integrációs és Nemzetközi Főosztály vezető-főtanácsosa.

A munkavédelmi hatósági ellenőrzés területén végzett kitartó és eredményes munkája elismeréséül: Nesztinger Péter, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Közép-dunántúli Munkavédelmi Felügyelősége (Veszprém) igazgatója.

A pénzügyi rendszer kialakítása és működtetése területén kifejtett kiemelkedő munkája elismeréséül: Orbán László, a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Alapgazdálkodási Osztály (Zalaegerszeg) osztályvezetője.

Eredményes, példamutató szakmai munkája elismeréséül: Pickarczyk Józsefné, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (Budapest) pénzügyi és számviteli irodavezetője.

Kiemelkedő színvonalú szakmai munkája, elhivatottsága elismeréseként: Tóth Renáta, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Tervezési és Fejlesztési Titkárság főosztályvezető-helyettese.
Pro Caritate-díj elismerésben részesült:

A jogszabály-előkészítés területén kifejtett kiváló szakmai munkája
elismeréséül: Dr. Csák Andrea, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Szociális Jogi Osztály főosztályvezető-helyettese.

A szociális igazgatás területén kifejtett több évtizedes eredményes és kiemelkedő szakmai munkája, az időskorúak és az elesettek megsegítése területén végzett magas színvonalú tevékenysége elismeréséül: Csőréné Pőr Eszter, a Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézmény igazgatója.

Több mint három évtizeden át végzett kiváló szakmai munkája elismeréséül: Dr. Horváth Lászlóné, a Fővárosi Önkormányzat Heim Pál Gyermekkórház (Budapest) szociális munkása.

A szociális intézmények belső életének szervezése, irányítása területén végzett innovatív tevékenysége elismeréséül: Mikulásiné Oláh Ágnes, a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője.

Az újszerű komplex szakvélemények kidolgozása, tesztelése, a bizottsági orvosok továbbképzése területén végzett kiemelkedő munkája elismeréséül: Dr. Osgyáni Piroska, az Országos Rehabilitációs és Szociális Szakértői Intézet Közép-magyarországi Regionális Igazgatóság Igazgatóság orvos-szakértője.

Pro Familiis-Díj elismerésben részesült:

A gyermekvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül: Czudarhelyi Mária, a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatala Bács-Kiskun Megyei Területi Kirendeltsége (Kecskemét) szakmai főtanácsadója.

A szociális ellátásban végzett eredményes, példamutató szakmai munkája elismeréséül: Gedeon Andor, a    Ferencvárosi Egyesített Családsegítő Központ és Intézményei (Budapest) igazgatója.

A gyermekvédelem területén kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül: Fekete Zsolt, a Megyei Gyermekvédelmi Központ (Salgótarján) gyámi gondozói tanácsadója.

A gyámügyi területen kifejtett több évtizedes kiváló munkája elismeréséül: Dr. Filó Mária, a Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Egészségügyi, Szociális és Családvédelmi Osztály (Szombathely) gyámügyi ügyintézője.

Magasfokú elhivatottsággal végzett példamutató társadalmi tevékenysége elismeréséül: Jurmann Béláné, a "Nők Kaposvárért" Egyesület elnökségi tagja.

A halmozottan sérült személyek és családjaik érdekében végzett példamutató tevékenysége elismeréséül: Macsi Barnabásné, az Újpetrei Önkormányzat szociális igazgatási előadója és anyakönyvvezetője.

A gyermekvédelem területén másfél évtizeden át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként: Mándi Lászlóné, a Hajdú-Bihar Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (Debrecen) gyermekvédelmi szakértője,

A gyermekvédelmi rendszer megújítása és szakmai színvonalának fejlesztése érdekében végzett kiváló munkája elismeréséül:
Pál Tibor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Rákospalotai Javító Intézet    (Budapest) általános igazgatóhelyettese.

A családsegítés és a gyermekjóléti szolgáltatás területén kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül: Rasztovitsné Szőke Zsuzsanna, a Veszprém Megyei Jogú Város Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetője.

A bölcsődei gyermekgondozás területén 37 éven át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként:Szabó Józsefné, a Bölcsődei Központ (Kaposvár) szakmai vezetője.


    Kiadó: Szociális és Munkaügyi Minisztérium

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását