2024. május 23. - Dezső

Két új betegszállító jármű állt munkába

Két új betegszállító jármű állt munkába Gyulán - közölte pénteken egy gyulai sajtótájékoztatón Farkas Zoltán, a Békés megyei képviselő-testület alelnöke.
2008. február 15. péntek 15:50 - Hírextra
A betegszállítás átszervezése kapcsán az év elején komoly gondok adódtak Békésben, mert az ellátásra szoruló lakosság számához viszonyítva aránytalanul kevés jármű, mindössze 11 állt a betegek rendelkezésére. Ezt a szűkös kapacitást a minisztériumban történt egyeztetéseket követően hamarosan további 10 járművel növelték meg.

A Békés megyei közgyűlés február 8-i ülésén tárgyalt a fennálló helyzetről, s egyhangú döntést követően olyan határozatot hozott, hogy a megyei fenntartású Pándy kórház vezetése újabb két betegszállító járművet állítson munkába - közölte Farkas Zoltán.

A közgyűlés alelnöke hozzátette: a határozat értelmében a megyei önkormányzat átmenetileg saját költségvetéséből finanszírozza a járművek működtetését, bízva abban, hogy a kórház mielőbb szerződést tud kötni ezekre az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral.
kf \ brl \ bwt
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását