2024. április 28. - Valéria

Közlekedésbiztonsági akció

Összesen 29 tehergépkocsit ellenőrzött a Nemzeti Közlekedési Hatóság az M0-ás körgyűrűnél tartott csütörtöki közlekedésbiztonsági akció során: több járművet is műszaki vizsgára küldtek, illetve bírságokat is kiszabtak - tájékoztatta a hatóság az MTI-t pén
2008. január 11. péntek 15:17 - Hírextra
Közleményük szerint az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Vám- és Pénzügyőrség összehangolt akciója kiterjedt a műszaki állapot felmérésére, a járművezetők vezetési és pihenőidejének betartatására, valamint a szállított áruk papírjainak vizsgálatára is.

Három esetben vetettek ki közigazgatási bírságot, öt járművet rendeltek be műszaki vizsgára, három szabálysértési eljárást kezdeményeztek, helyszíni bírságot pedig két esetben szabott ki a rendőrség.
A statisztikák szerint a sofőrök "túlvezetését" mérő tachográfok vizsgálata során négy esetben találtak szabálytalanságot.

Az akció január 14-én Vas, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyében, január 17-én pedig Zala, Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar és Komárom-Esztergom megyében folytatódik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását