2024. május 21. - Konstantin

Tegnapi mérleg: hatvan végtagtörés

Hatvan kéz- és lábtöröttet kellett vasárnap kórházba szállítaniuk a Veszprém megyei mentősöknek - tájékoztatta Molnár Zoltán, a mentők megyei ügyeletese az MTI-t. Drámai a helyzet, húsz kocsi megállás nélkül mentésben van - jellemezte az ónos eső miatt k
2008. január 7. hétfő 07:22 - Hírextra
Közlése szerint különösen Veszprémben, Várpalotán és környékükön volt sok végtagtörés.
Nemcsók György, a Balaton Volán Zrt. diszpécsere arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Balaton-felvidéken a Mencshely-Barnag-Vöröstó, valamint a Nagyvázsony-Zánka útvonalon változatlanul nem tudnak közlekedni a buszok, ugyanakkor elindultak már a járatok a Veszprém-Felsőörs-Balatonalmádi, valamint a Felsőörs-Balatonfüred útvonalakon. Ismét közlekednek a buszok a balatonakarattyai és a Veszprém-Balatonfüred közötti emelkedőn is.

A rendőrség sajtóügyeletesének közlése szerint súlyos közlekedési baleset nem történt Veszprém megyében, viszont jó néhány koccanásos ütközés és árokba csúszás fordult elő. A katasztrófavédelem megyei ügyeletese arról számolt be, hogy délutánig két autót kellett kiszabadítaniuk az útmenti árokból, Balatonfűzfőnél és Badacsonytomajnál.

Sokat javult az utak állapota, mert délre-délutánra emelkedett a hőmérséklet, és már nem fagy le az eső - közölte a közútkezelő kht. ügyeletese. Herczeg Péter elmondta: Veszprém megye főútjai vizesek, sónedvesek, a sószóró gépek több órája már a mellékutakon dolgoznak.

A Balaton-felvidéken - Nagyvázsony, Barnag, Mencshely térségében - ugyanakkor még több mellékútvonal jeges, járművekkel szinte járhatatlan, ezért továbbra sem ajánlatos gépkocsival elindulni a Balaton-felvidéki utakon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását