2024. április 29. - Péter

Vámpírkarrier Berlinben

Berlinben folytatódik Baranya Dávid vámpírkarrierje. A táncos - akit sokan a Megatánc című tehetségkutató műsorból ismerhetnek - kéthónapos szerződést írt alá a Vámpírok Bálja című sikeres musical előadásaira, a berlini Theater des Westens színház felkéré
2008. január 3. csütörtök 16:16 - Hírextra

Baranya Dávid tavaly nyáron vett részt Bécsben egy szereplőválogatáson Tihanyi Ákossal: akkor csak egy táncost kerestek, és Tihanyi Ákost választották. Baranya Dávid maradt és a magyarországi produkcióban alakította az egyik főszereplő, Alfréd táncos alteregóját, valamint több jelenetben is feltűnt a színpadon.

A táncművészt tavaly novemberben kereste fel a produkció menedzsmentje azzal a céllal, hogy szerepet ajánljon a tánckarban.

"Megtisztelőnek éreztem a felkérést a németországi vendégszereplésre, és egy hét gondolkodás után mondtam igent. Nem volt könnyű döntés, de szerencsére a családom mindenben támogat engem" - mondta az MTI-nek Baranya Dávid.

A Vámpírok Bálját 2006 decemberétől nagy sikerrel játsszák Németországban, mintegy 400 előadást élt meg a darab és idén további két hónappal hosszabbították meg játszási idejét.

Baranya Dávid a tánckarban kapott szerepet és a fehér vámpírt helyettesíti, ha szükséges.
A magyar közönség január 13-ig élvezheti az ifjú tehetség táncjátékát. Berlinben január 29-én, éppen születésnapján lép színpadra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását