2024. május 2. - Zsigmond

Adomány a Vakok Állami Intézetének

Hatszemélyes gépjárművet adományozott a Vakok Állami Intézetének a vállalati szoftverek legnagyobb szállítója. A Vakok Állami Intézete számos olyan programot szervez, ahová a látássérülteknek utazniuk kell, ám ilyenkor gyakran okoz problémát, hogy kevés j
2007. december 10. hétfő 19:14 - Hírextra

Például a fóti Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás Központjában évek óta folyó kezelésre minden héten több csoport utazik Fótra. Az új autónak köszönhetően - amely a Magyar Gyermekmentő Szolgálat közreműködésével került a Vakok Állami Intézetéhez - mostantól biztosan eljuthatnak a kezelésekre azok a látássérültek - olvasható az Oracle Hungary közleményében.

A vállalat az elmúlt években számos alkalommal segített különböző közösségeket. 2005-ben a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak adományozott gépjárművet, amely azóta több mint ezer súlyos, életveszélyes állapotú gyermeken segített.

Ezentúl a cég munkatársai harmadik éve végeztek önkéntesen felújítási, rendrakási, modernizálási munkát Fóton a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Lovasterápiás Központjában. Az idei csapattal együtt az elmúlt években összesen 270 külföldi és magyar alkalmazott dolgozott Fóton, összesen több mint 500 munkanapot teljesítve, és több mint 15 millió forint értékű anyag- és eszközköltséggel járulva hozzá a felújításhoz.

Az Oracle a véradás terén is évek óta a környezet mozgatórugója: a szervezet nem csupán saját alkalmazottainak, hanem a környező vállalatok dolgozóinak is lehetőséget biztosít a véradásra - adta hírül a vállalat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását