2024. május 21. - Konstantin

Rendőrbalesetek hazánkban, 2007-ben

Utasként ittasan karambolozott, majd a nyitott gépkocsit hátrahagyva elmenekült a helyszínről egy rendőr vasárnap hajnalban, Egerben. A gépkocsi vezetője és utasa egyaránt nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.- Összeállítás a 2007-ben történt
2007. december 2. vasárnap 15:33 - Hírextra
2007. január 3. - Komáromnál egy rendőrautó ütközött egy tűzoltóautóval. A komáromi tűzoltóság járműve két balesetet szenvedett személyautó mentését kezdte meg, amikor a helyszínre érkező rendőrautó nekiütközött. A személyautók utasai megsérültek.

2007. február 8. - Szegeden egy megkülönböztető hang- és fényjelzést használó rendőrautó karambolozott egy kisteherautóval. Az ütközés következtében a kisteherautó egy fának, a rendőrautó egy sarki épületnek csapódott. Mindkét jármű vezetője egyedül utazott, s könnyebb sérüléseket szenvedett.

2007. március 2. - Mátészalkán szirénázva közlekedő rendőrautóba ütközött egy személyautó. A balesetben két rendőr és két civil sérült meg.

2007. március 15. - Budapesten, a XIII. kerületi Lehel úton két rendőr megsérült, amikor autójukon a megkülönböztető jelzést bekapcsolva megfordultak a Váci úton. A manőver közben kocsijuk összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval, a rendőrautó felborult.

2007. június 10. - A Borsod megyei Ongán egy kereszteződésben rendőrautónak hajtott egy személykocsi. A járőrautóban ülő két rendőr könnyebben megsérült.

2007. június 10. - A Zala megyei Nagyradán egy rendőrautó és egy Trabant személygépkocsi összeütközött. A Trabantban öten ültek, mindegyikük könnyebben megsérült, csakúgy, mint a rendőrautó vezetője.

2007. július 20. - Budapesten a Könyves Kálmán körút és Vajda Péter utca sarkán egy személygépkocsi hátulról belerohant egy rendőrautóba. Két rendőr könnyebben megsérült, és könnyebb sérülést szenvedett egy, a baleset idején a rendőrautóban tartózkodó gyermek is.

2007. július 27. - A Zala megyei Alibánfán az egyik kereszteződésből Zalaszentiván irányába akart kikanyarodni gépkocsijával a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendőre, amikor összeütközött egy, a védett útvonalon közlekedő személygépkocsival. A balesetnek egy súlyos és két könnyebb sérültje volt. Az egyik sérült a rendőrautóban ült.

2007. augusztus 30. - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban üldözés közben rendőrautónak ütközött egy menekülő csempész.

2007. szeptember 5. - Budapesten, a XI. kerületi Bornemissza térnél egy rendőrautó felborult és a sofőrje megsérült, amikor egy személygépkocsi elékanyarodott.

2007. szeptember 18. - Budapesten, a Deák térnél egy rohamrendőröket szállító gépkocsi fékezésre kényszerült, s ekkor másik két járőrautó belerohant.

2007. október 25. - Közlekedési balesetet szenvedett a Nógrád megyei Szécsény rendőrkapitánya a 22-es számú főúton, amikor Érsekvadkert közelében a gépkocsi árokba csúszott, és fának ütközött. A kapitányságvezető könnyű sérülést szenvedett.

2007. október 27. - Nyíregyháza külterületén, a Simai úton egy világítás nélkül közlekedő autót próbáltak megállítani a rendőrök. A vezető fékezés közben nekigurult a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel álló járőrautónak, amelyben mintegy 20.000 forint kár keletkezett.

2007. november 21. - Pécs belvárosában összeütközött két rendőrautó, miután riasztást követően ugyanazon bűncselekmény helyszínére indultak. A balesetben hárman megsérültek.

2007. november 30. - Ittasan okozott balesetet egy szolgálaton kívüli rendőrőrnagy Szombathelyen, amikor járművével a piros lámpánál várakozó kocsisorba hajtott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását