2024. május 9. - Gergely

Bravós lett az új Fiat Croma

A legnagyobb Fiat is megkapta a Grande Punto által megkezdett és a Bravóval folytatott új családi arculatot. Az eddig mérsékelt sikernek örvendő Croma ezzel a húzással nagyot lendíthet népszerűségén.
2007. november 8. csütörtök 12:51 - Hírextra
Kedden mutatta be a Fiat középkategóriás modelljének frissített változatát. A hazánkban hivatalosan nem kapható Croma leginkább megjelenésében változott, ebben viszont igen csak előnyére: a legnagyobb Fiat ugyanis megkapta a Grande Puntóval megkezdett és a Bravóval folytatott irányzat legfőbb stílusjegyeit. A változások a Croma arányait nem érintik, mindössze új lámpákat, hűtőrácsot és lökhárítókat kapott, ez viszont gyaníthatóan elég lesz ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést az amúgy nem különösebben nagy keresetnek örvendő modell iránt.



A motorkínálat nem változott, vagyis a 140 lóerős 1.8-as és a 147 lóerős 2.2-es benzinesek mellett az 1,9-es, és a 2.4-es Multijet dízelek rendelhetők az autó orrába, utóbbiak teljesítménye 120, 150, illetve 200 lóerő. A benzinesekhez ötfokozatú, a dízelekhez pedig hatsebességes kézi váltó jár, de egyes motorokhoz automata is kérhető.

A beltérben két érdemi változás történt: új, a Bravóból ismerős a kormány és ebbe is bekerült a Fiat a Microsofttal közösen fejlesztett Blue & Me rendszere.

A megújult Croma hivatalos bemutatója a jövő hónapban esedékes Bolognai Autószalonon lesz, a szalonokba pedig már az ezt követő hetekben rendelhető lesz. A következő megújuló Fiat a Panda lesz valamikor a jövő év elején, amely várhatóan szintén megkapja az olasz márka új arculatát.

Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását