2024. április 29. - Péter

Sir Ben Kingsley megszemélyesíti William Shakespeare-t

A többszörös Oscar-díjas színész, aki Máhátmá Gandhi filmes megjelenítése mellett olyan híres filmekben játszott, mint Spielberg Schindler listája, vagy Polanski A halál és a lányka című művei, megvásárolta produkciós cége, az SBK Pictures számára Christo
2007. október 22. hétfő 16:06 - Hírextra


A szerző ebben egy különös találkozást mesél el, amely a haldokló drámaíró és ügyvédje között esett meg. Kinsley nemcsak producere lesz a filmnek, hanem a címszerepet is eljátssza - írta az El País című spanyol napilap.

"Azzal az egyszerű céllal hoztam létre az SBK Pictures-t, hogy együtt dolgozhassam azokkal az emberekkel, akiket csodálok, hogy olyan filmeket csináljak, amelyek az életről szólnak a történetnek megfelelő stílusban, hogy elnyerjem a közönség tetszését. Christopher megírta az elmúlt évek legcsodálatosabb és legszórakoztatóbb regényét. Büszke vagyok, hogy filmre vihetem" - nyilatkozta a színész.

Kingsley-nek más filmtervei is vannak. Megvásárolta Stephen Marlowe Miguel de Cervantes élete és halála című könyvének megfilmesítési jogait.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását