2024. május 21. - Konstantin

Nyilatkoztak a Gój motorosok

Cáfolták a Gój Motorosok, hogy a tiszavasvári iskola igazgatója nem engedte volna be őket vasárnap az intézménybe, hogy ott egy-egy szál virággal emlékezzenek az egy évvel ezelőtt meggyilkolásának Szögi Lajosra.
2007. október 15. hétfő 18:33 - Hírextra
A Roma Sajtóközpont korábbi közleményében azt írta, hogy "az igazgató szerint az iskola nem lehet politikai szónoklatok helyszíne", ezért nem engedte a megemlékezést az intézményben. A tiszavasvári iskola igazgató-helyettese a Független Hírügynökségnek azt mondta, egyeztettek korábban a Gój Motorosokkal, akik végül azért nem mentek el az iskolához, mert vasárnap ott nem lett volna senki.Vasárnap százötven motoros vonult fel Olaszliszkán, hogy kegyeleti megemlékezést tartson az október 15-én egy éve történt olaszliszkai gyilkosság miatt. A motorosok a baleset helyszínen emelt emlékműnél sorakoztak fel. Néhány órával korábban a család és az agyonvert férfi ismerősei gyújtottak mécsest az emlékműnél.

Hétfőn további szervezetek jelentettek be megemlékezéseket.

Szögi Lajos tanárt tavaly október 15-én ölték meg Olaszliszkán, miután autójával elsodort egy kislányt. Bár a gyereknek nem esett komolyabb baja, hozzátartozói rátámadtak a sofőrre és annak két kislánya szeme láttára halálra verték. Az ügyben a nyomozás már lezárult, a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az ügy több ezer oldalnyi iratanyagát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészségnek. Jelenleg nyolc ember van előzetes letartóztatásban különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását