2024. május 10. - Ármin, Pálma

Felújítják az utakat

A Fővárosi Önkormányzat 2005-ben - a Podmaniczky Program keretében - három éves útfelújítási programot indított, amelynek révén ez év végéig megújul a fővárosi kezelésű utak mintegy 40százaléka. Mindez gyorsabb közlekedést, kevesebb kátyút és átjárhatóbb
2007. október 2. kedd 15:46 - Hírextra
A XX. kerület ben október 3-án, szerdán kezdődik a Temesvár utca, és az annak folytatásaként ismert Wesselényi utca felújítása. Szerdától a szegélymunkálatokat végzik, majd ezt követően lemarják a burkolatot, a buszmegállókat erősített szerkezettel újjáépítik, végül aszfaltoznak és átadják az utat a forgalomnak. A felújítás során a Temesvár utcában szakaszos sávlezárásra kell számítani, az autósokat jelzőőrök terelik. A Wesselényi utcát pedig egyirányúsítják a Virág Benedek utca és a Török Flóris utca között. A Török Flóris utca irányába lehet majd közlekedni, azonban onnan behajtani tilos. Ez az egyirányúsítás nem csak ideiglenesen lép életbe, hanem a felújítást követően is marad, mivel ez lesz a végleges forgalmi rend. A két útszakasz összesen 470 méter hosszú és 3290 négyzetméter, felújítása bruttó 30 611 216 forintba kerül és várhatóan október 12-ig tart.
Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását