2024. május 20. - Bernát, Felícia

A legkedvezőbb ajánlat

A Napi Gazdaság információi szerint, a Strabag vezette Mecsek Konzorcium tette a legkedvezőbb ajánlatot az M6-os M60-as autópálya két szakaszának megépítésére. 266 milliárd forintból készítenék el, és üzemeltetnék 25 évig az M6-os Szekszárd-Bóly és az M60
2007. október 1. hétfő 12:19 - Hírextra
Összesen 79 kilométernyi sztrádáról van szó. A Strabag mérsékelt korábbi ajánlatán, első körben 300 milliárd forintban állapította meg a vállalást. A pályázat többi szereplője is csökkentett az ajánlati árán, de így sem változott a sorrend az előző körhöz képest.

Bár nem az ár az egyetlen bírálati szempont, itt mégis ez nyom a legtöbbet a latban, mert az egyéb elemekben, például a garanciában vagy a vállalási határidőben nem lehet eltérés. A két szakasznak 2010-re kell elkészülnie. A napilap azt írja, hogy a pályázati végeredmény már körvonalazódik, de a végleges döntésre még várni kell. Ezek az ajánlati árak viszont már közelítenek a gazdasági tárca 200 milliárdos elképzeléséhez.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását