2024. május 20. - Bernát, Felícia

Sir Alex a segédjére örökítené a vörös ördögöket

Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, jelenlegi segítője, a portugál Carlos Queiroz lenne a legalkalmasabb arra, hogy a helyébe lépjen, ha ő visszavonul.
2007. szeptember 6. csütörtök 08:22 - Hírextra
"Kiváló munkatárs, azt hiszem, egyike lenne a legideálisabb jelölteknek. Azt szeretném, ha ő követne, de a döntés joga természetesen a tulajdonosoké" - fogalmazott a skót tréner egy, a glasgow-i Városházán megtartott beszédében.

A 65 éves szakember egyelőre nem döntötte el, mikor hagy fel az edzősködéssel, de mint mondta, hamarosan eljön a pillanat.

"Nehéz ennyi év után búcsút inteni, egyszer azonban határozni kell" - tette hozzá. Öt éve már közel állt a nyugdíjba vonuláshoz, de akkor - állítása szerint - felesége, a "főnök" másként döntött. "Az egész család együtt volt az év első napján. A "főnök" azt mondta, csak nem fogsz éppen most visszavonulni. Mindenki ott volt, a három fiunk is, mit válaszolhattam volna" - elevenítette fel a történteket.

Ferguson 1986 óta irányítja az MU csapatát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását