2024. május 19. - Ivó, Milán

Tűzoltók versengenek a Campona parkolójában

Időre, szigorú pontozóbírák előtt kell teljesíteniük a szombati szakmai versenyen résztvevő fővárosi tűzoltóknak a Campona parkolójában. A fővárosi tűzoltók a szakmai tudásuk mellett abban is megmérkőznek, hogy ki tud jobban főzni.
2007. szeptember 1. szombat 19:05 - Hírextra

A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szakmai versenye szombaton reggel kezdődött a Campona bevásárlóközpont parkolójában. A szakmai-, főző- és rajzverseny kora délután a döntővel zárul.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy szigorú pontozás alapján döntik el, melyik tűzoltóraj illetve melyik raj sofőrje teljesített a legjobban. A versenyben láncfűrészes akadályelhárítás és életmentés is lesz - utóbbi egy hetvenkilós bábu segítségével.

A sofőrök szlalom-pályán mérkőznek meg, ahol például úgy kell a tűzoltóautóval megérinteni az oszlopokat, hogy a tetejükre rakott labda ne guruljon le - mondta Molnár Péter.

A tűzoltóság korábbi közlése szerint a versennyel egyidőben, a XXII. kerületi Jókai Mór utcában található Pokorny József Sporttelepen játszanak a nemzetközi kispályás labdarúgó torna résztvevői. A mérkőzés-sorozatra a VI. Szent Flórián Vándorkupára Hágából, Koppenhágából, Bukarestből, Minszkből, Varsóból, Belgrádból érkeznek csapatok.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását