2024. április 29. - Péter

A Fradi megint a tönk szélén

Újra indult a felszámolási eljárás az FTC-vel szemben. Az RTL Klub Híradója megtudta, hogy a FTC Labdarugó ZRt 34 milliós tartozását - egy bírósági végzés szerint - május 20-áig kellett volna kifizetnie a Sportmarketing Kft-nek, de ez nem történt meg. A b
2007. június 4. hétfő 15:29 - Hírextra
A tartozás kiegyenlítésére 20 napos határidőt engedélyez április 30-ától - ez szerepel abban az RTL Klub Híradója birtokába jutott bírósági végzésben, amiben az FTC tulajdonában lévő FTC Labdarugú Zrt-t arra kötelezték, hogy tartozását május 20-ig kifizesse. Ez a mai napig nem történt meg. Pedig a Fradi vezetése többször ígéretet tett az adósság rendezésére. Már múlt év decemberben is, amikor ezért felfüggesztették az ősszel indult felszámolási eljárást. Most azonban folytatódik. A kft arra vár, hogy a bíróság elrendelje a felszámolást.

Ennek az a következménye lehet, hogy a bíróság megállapítja a cég fizetésképtelenségét, kijelöli a cég felszámolóját és a cég vezetésnek képviselet jogosultsága megszűnik - mondta Oláh Gábor, ügyvéd.

Azt, hogy újra indult a felszámolási eljárást a labdarugú Zrt-vel szemben, a társaság elnöke is elismerte az RTL Klub Híradójának. Hermány Csaba közölte, ha elrendelik a felszámolást, biztosan megfellebbezik, mert nem tudják miből kifizetni tartozásukat.
Minden reményünk megvan arra, hogy legyen egy olyan befektetőnk, ami az összes tartozásunkat, ami a Ferencváros Zrt-t terheli, rendezni tudja és mindenféle tartozásunk rendezésre kerül - mondta Hermány Csaba.

Hermány Csaba szerint szeptember végére rendeződhet pénzügyi helyzetük, ha találnak megfelelő pénzügyi befektetőt. A felszámolás elrendeléséről szóló első fokú döntés akár heteken belül megszülethet.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását