2024. május 20. - Bernát, Felícia

Szerdán bajnok lehet a MU

Az angol bajnokság (Premier League) 37. fordulójának szombati, kora délutáni mérkőzésén a Manchester United Cristiano Ronaldo tizenegyesgóljával ért el szerencsés győzelmet a Manchester City elleni derbin. Ezzel átmenetileg nyolc pont a "vörös ördögök" el
2007. május 5. szombat 23:03 - Hírextra
Alex Ferguson együttese a 34. percben jutott tizenegyeshez, miután Alan Ball szabálytalankodott a 16-oson belül cselező Ronaldóval szemben. A büntetőt biztosan értékesítette a portugál sztár, vezetéshez juttatva az Unitedet.

Tíz perccel a mérkőzés vége előtt aztán a korábbi vétkes, Alan Ball harcolt ki tizenegyest a City-nek: a nagy egyenlítési lehetőség azonban kimaradt, Darius Vassell laposan középre helyezett lövését Van der Sar lábbal védeni tudta.

Az 1-0-s győzelem azt eredményezi, hogy az MU átmenetileg már nyolc ponttal vezet a londoni kékek előtt a táblázaton. A következő fordulóban szerdán következik a Chelsea elleni nagy rangadó idegenben, de a bajnoki trófeához már egy West Ham elleni hazai győzelem is elég lehet a manchesterieknek az utolsó fordulóban.

Manchester City - Manchester United 0-1 (0-1)
G.: C. Ronaldo 34.-11-esből

A bajnokság állása:
1. Man. Utd. 88 pont/ 36 mérk.
2. Chelsea 80 pont/35
3. Liverpool 67 pont/36
4. Arsenal 66 pont/36
...
13. Man. City 42 pont/37
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását