2024. május 27. - Hella

150 millió dollárt csikart ki a feleség a sztárkosarastól

Michael Jordan-nek több mint 150 millió dollárjába (27 milliárd forint) került az, hogy 17 év után tavaly decemberben elvált feleségétől, Juanitától: ezzel az egykori kosárlabdasztár vezeti a 10 legdrágább sztárválás listáját, amelyet a Forbes gazdasági m
2007. április 14. szombat 09:55 - Hírextra
A sztárválások rangsorában a második legdrágább az énekesé, Neil Diamond-é, aki 1995-ben 150 millió dollárt fizetett ki feleségének, Marcia Murphey-nek. A listán a harmadik helyen Steven Spielberg áll: a rendező 100 millió dollárért vált el feleségétől, Amy Irving-től 1989-ben: akkor ez az összeg Spielberg vagyonának felét tette ki, most az Oscar-díjas rendezőnek három milliárd dollárja van.

A sztárválások listáján rajta van még Harrison Ford és Melissa Mathison (85 millió dollár), Kevin Costner és Cindy Silva (80 millió dollár), Paul McCartney és Heather Mills (60 millió dollár), James Cameron és Linda Hamilton (50 millió dollár), Michael és Diandra Douglas (45 millió dollár), Lionel és Diane Richie (20 millió dollár) valamint Mick Jagger és Jerry Hall (15 millió dollár).

A Forbes egyébként az elmúlt 25 év sztárválásait vizsgálta, a végeredményt pedig a honlapján közölte. A rangsorból egy televíziós műsor is készült, amelyet szombat este mutatnak be az amerikai E! szórakoztatóipari televíziós csatornán az Egyesült Államokban.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását