2024. május 3. - Tímea, Irma

Spanyol bronz

A spanyol válogatott maratoni büntetőpárbajban harcolta ki a bronzérmet a szerb csapattal szemben a melbourne-i világbajnokság férfi vízilabdatornáján. 3. helyért: Spanyolország-Szerbia 9-9 (1-2, 1-1, 4-3, 2-2, 0-1, 1-0) - büntetőkkel: 9-8.
2007. április 1. vasárnap 09:43 - Hírextra
Izgalmas összecsapáson a legutóbbi, belgrádi Európa-bajnokságon harmadik helyezett spanyolok nagyszerűen tartották magukat a tavaly kontinensgyőztes, világbajnoki címüket azonban a melbourne-i elődöntőben a horvátoktól elszenvedett vereség következtében elveszítő szerbekkel szemben. Olyannyira, hogy a meccs hajrájában vezettek is egy góllal, 8-7-re. Három másodperccel a vége előtt azonban egyenlítettek a szerbek, következhetett a kétszer háromperces hosszabbítás.

Mivel maradt a döntetlen, 5 méteresek határoztak a bronzérem sorsáról, s a büntetőpárbajban a spanyolok kerekedtek felül, így övék a 2007-es vb harmadik helye, a címvédő szerb válogatott érem nélkül maradt.

Az elhúzódott bronzmérkőzés miatt a 8:30 órára kiírt Magyarország-Horvátország döntő mintegy félórás késéssel kezdődött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását